Sportreporter Ine Beyen: "Zo ontdekte ik CDN."

Sports reporter Ine Beyen: "How I discovered CDN."
Ik leerde Couleurs de Noir een drietal jaar geleden kennen toen ik mee ging met een vriendin naar een workshop in een lokale apotheek. Sindsdien doe ik nauwelijks nog andere make-up op. Ik was meteen verkocht. Vooral het natuurlijke aspect van de lijn sprak me aan. Au fond hou ik eigenlijk niet van make up, ik ben een grote voorstander van ‘less is more’ en de naturelle look is voor mij altijd de look die me het meest aanspreekt. Daarom was het meteen een match tussen Couleurs de Noir en mezelf.

Tijdens de zomermaanden krijg ik snel een kleurtje dus hoef ik weinig make up op te doen. Een vleugje bruine F-OXY Mascara en de Eyebrow Gel is voor mij voldoende. Ik hou ook wel van de getinte eyebrow gel, dat geeft een naturelle look nét dat tikkeltje meer.

Als ik opnames heb mag het net iets meer zijn. Dan start ik met de correcter d’eclat om oneffenheden wat weg te halen. Daarna smeer ik de CC cream. Vaak mix ik de nummers 2 en 3 door elkaar. Ik hou ervan dat het net voldoende oneffenheden bedekt, zonder daarin te overdreven. Ik vind een sproetje of een vlekje net een meerwaarde in een gezicht, dus dat mag gezien worden.

Dan volgt de mascara en de eyebrow gel. En soms doe ik wat bronzer en blush op. Als het een lange opnamedag is dan werk ik ze af met setting powder zodat alles netjes blijft zitten.Kortom, langer dan 4 minuten sta ik niet voor de spiegel ;-).

PRODUCTEN IN DIT ARTIKEL