From our editors

4 MAKE-UP TRENDS FOR SUMMER 2023

Januari. De maand van goede voornemens, ons beste beentje voorzetten en de start van een kersvers jaar! Het nieuwe jaar zit vol verrassingen en brengt ook enkele nieuwe make-up trends met zich mee. We kozen er vier favorieten uit die jij makkelijk in jouw routine kan verwerken.

BREATHABLE MAKE-UP

In dit nieuwe jaar draait alles om jouw naturelle teint. Bij de Breathable Makeup trend zet je je eigen huid in de kijker in plaats van die te verstoppen onder een dekkende laag foundation. Die naturelle glow staat je goed! Heb je hier en daar imperfecties die je graag een beetje camoufleert? Een klein puistje of donkere kringen bijvoorbeeld? Dan kan je steeds een tikje concealer gebruiken. En om dit nog makkelijker te maken voor jou, ontwikkelden we recent een nieuw, gouden duo: de Conceal & Shaping Kit. Deze sticks laten samen jouw huid extra stralen. De lichtste kleur gebruik je om oneffenheden te camoufleren (Conceal) en om het gelaat te highlighten.

GLAZED SKIN

Deze look neemt ons direct terug naar de hete zomer van vorig jaar alsof het gisteren was. In 2023 hoeven we ons niet in te houden om onze huid te laten stralen. Voor deze Glazed Skin trend creëer je op bepaalde plaatsen van je gelaat wat meer glow. Breng je highlight aan op de ronding rond je ogen: op de jukbeenderen, de slapen, boven en onder je wenkbrauwen. Zo kan het licht zich meteen vastgrijpen aan die glow als je gelaat in het zonlicht komt. Om die glow nog ietsje meer te versterken, kies je voor een crème formule zoals onze Glow Stick. Door de voedende oliën in deze formule, wordt er nog wat extra glans gecreëerd naast de glittering van de parelmoer. Zo heb je twee vliegen in één klap; een gevoede huid en een mooie glow!